
La ricotta | La rabbia
Introduced by Ara H. Merjian (NYU)
View details about the event: La ricotta | La rabbia
La voce di New York
Read more about: Artusi Goes Digital: Passing on Italian Homemade Cooking (open in a new tab)
i-Italy
Read more about: The Recreation of Emilia-Romagna’s Culinary Legend Pellegrino Artusi (open in a new tab)
ItaliaFruit.net
Read more about: Artusi testimonial della cucina italiana nel mondo (open in a new tab)
i-Italy
Read more about: If Venice Dies: A Conversation with Salvatore Settis (open in a new tab)
i-Italy
Read more about: Compagnia de’ Colombari Performs Shakespeare’s “The Merchant in Venice” in Jewish Ghetto (open in a new tab)
i-Italy
Read more about: #foodfortalk: Preserving Italy by Domenica Marchetti (open in a new tab)
Gazzetta di Mantova
Read more about: Un’accademia per il dialetto bozzolese (open in a new tab)
i-Italy
Read more about: Storia. Che parlino i personaggi (open in a new tab)
La voce di New York
Read more about: La missione compiuta di Aldo Cazzullo anche a New York (open in a new tab)
La voce di New York
Read more about: Tasting Rome: il minestrone multiculturale della cucina romana (open in a new tab)
ONUITALIA
Read more about: La Voce di New York spegne tre candeline. E’ festa alla Casa italiana Zerilli-Marimò (open in a new tab)
La voce di New York
Read more about: La Voce di New York festeggia il terzo anno alla Casa Italiana della NYU celebrando il “Liberty meets Beauty” (open in a new tab)